Masterclass 3: Do's en dont's van e-health implementatie
  • 18 maart 2019
  • 15:00 – 19:00 uur
Inhoud van de masterclass

Zelfs met de beste tech ter wereld onder handen; technologie zelf lost niks op! U bent nergens zonder medewerkers die de meerwaarde zien van de noodzakelijke verandering en e-health daadwerkelijk gaan gebruiken. E-health is, boven alles, namelijk mensenwerk.
Vele onderzoeken wijzen uit dat succesvolle veranderingen voor 25% bestaan uit technologische innovatie en voor 75% uit sociale innovatie. 

'Aandacht voor het menselijke deel van digitale zorg is cruciaal.'

Tijdens deze masterclass leert u:
  • Hoe u effectief én efficiënt e-health implementeert en borgt in uw zorgorganisatie
  • Hoe u e-health makkelijk in gebruik maakt voor senioren en hoe het het welzijn van een cliënt kan vergroten, of onbedoeld verkleinen
  • Hoe u de digitale transformatie onderdeel van de hele organisatie maakt

Aandacht voor het menselijk deel zorgt ervoor dat de toepassingen ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden, door cliënten en medewerkers. 

Wouter Wolters licht aan de hand van praktijkvoorbeelden toe hoe u effectief én efficiënt e-health implementeert en borgt in uw zorgorganisatie. 

Johan Vesseur gaat tijdens deze masterclass in op het belang van het betrekken van de cliënt, zorgprofessional en management bij implementatietrajecten. Digitale transformatie is iets van de hele organisatie; hoe doet u dat? En wat moet u vooral ook niet doen?

Image
Sprekers:
Johan Vessuer

Johan Vesseur, senior adviseur eHealth bij Vilans

Wouter wolters

Wouter Wolters, begeleider, spreker, auteur en senior adviseur