Masterclass 3: Do's en dont's van e-health implementatie
  • 12 november 2018 – uitverkocht
  • 18 april 2019
  • 15:00 – 19:00 uur
Inhoud van de masterclass

Zelfs met de beste tech ter wereld onder handen; technologie zelf lost niks op! U bent nergens zonder medewerkers die de meerwaarde zien van de noodzakelijke verandering en e-health daadwerkelijk gaan gebruiken. E-health is, boven alles, namelijk mensenwerk.
Vele onderzoeken wijzen uit dat succesvolle veranderingen voor 25% bestaan uit technologische innovatie en voor 75% uit sociale innovatie. 

'Aandacht voor het menselijke deel van digitale zorg is cruciaal.'

Tijdens deze masterclass leert u:
  • Hoe u effectief én efficiënt e-health implementeerd en borgt in uw zorgorganisatie
  • Hoe u e-health makkelijk in gebruik maakt voor senioren en hoe het het welzijn van een cliënt kan vergroten, of onbedoeld verkleinen
  • Wat de do’s en de don’ts zijn van een succesvolle e-health implementatie

Aandacht voor het menselijk deel zorgt ervoor dat de toepassingen ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden, door cliënten en medewerkers. 

Wouter Wolters licht aan de hand van praktijkvoorbeelden toe hoe u effectief én efficiënt e-health implementeert en borgt in uw zorgorganisatie. 

Henk Herman Nap gaat tijdens deze masterclass in op de gerontechnologie en de (sociale) context. De gebruiksvriendelijkheid van e-health toepassingen en toegankelijkheid van de verstrekte informatie is essentieel voor een succesvolle implementatie, vooral voor senioren. Hoe zorgt u ervoor dat e-health makkelijk is in gebruik voor de ouder wordende mens? In welke context wordt e-health geïmplementeerd?

Image
Sprekers:
Henk Herman Nap

Henk Herman Nap,
senior adviseur bij Vilans

Wouter wolters

Wouter Wolters, begeleider, spreker, auteur en senior adviseur